Hüseyin Gedik İlkokulu
04784112049
4784112049

VİZYON

Göle’de ilkokullar arasında eğitim, kültür ve sporda lider olmak. Çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, müşteri memnuniyetini prensip edinen, başarılarıyla cazibe merkezi, a kalite eğitim ve kültür yuvası olmak.

MİSYON

Hüseyin Gedik İlkokulu personeli olarak öğrencilerimizin; Teknolojiyi kullanabilen, bilgili, çalışkan, kendine güvenen, Türk örf ve adet yapısına uygun, ahlaki değerleri benimsemiş, demokrasiye inanmış, Atatürk ilke ve inkılâplarını kavramış, çağdaş bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekanda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmaktır.

Toplantı Salonu :1

NORMAL

DOĞALGAZ

Pansiyon Bilgisi

Okulumuz Göle ilçe merkezindedir. İl merkezine uzaklığı 45 km. dir.

İlçe Merkezi